INFO & CONTACT

Laat je inspireren

Disclaimer

Alle producten of diensten waar ik over schrijf heb ik zelf gebruikt en ik zal hier altijd eerlijk over schrijven. Ik ben geen expert op de gebieden waar ik over schrijf en alles is gebaseerd op mijn eigen ervaring.

Contact

Voor vragen of samenwerkingen zie ik je mailtje graag tegemoet op info@marissahuizing.nl

Privacyverklaring

Diensten die ik gebruik om mijn website (beter) te maken

WordPress – CMS, verwerking van de gegevens die je op mijn site invult (zoals naam+e-mailadres+IP-adres wanneer je op een van mijn posts reageert). Deze gegevens kan alleen ik inzien en zullen nooit met derden worden gedeeld. Ook zullen deze niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan jouw reactie goedkeuren/afkeuren.
Brinkman IT – Hosting van mijn website + zakelijke e-mail. Stuur je mij een mailtje? Dan zal ik deze uiterlijk bewaren tot je vraag is beantwoord of onze samenwerking is afgelopen.
Google Analytics – Hiermee analyseer ik het gedrag van de bezoekers van mijn website om deze daarmee te kunnen verbeteren en nog beter aan kan laten sluiten op jou :-). Ik heb hiervoor een verwerkingsovereenkomst met Google getekend. Ik heb de IP-adressen van mijn bezoekers geanonimiseerd, dus deze zijn niet in te zien. De gegevens die ik bekijk kunnen nooit naar jou herleid worden. Ook heb ik ook alle mogelijkheden om gegevens met andere Google-diensten te delen uit staan in de instellingen van Google Analytics. Al deze gegevens worden 14 maanden bewaard en daarna verwijderd.
Google Adsense – Op mijn site kom je advertenties tegen. Waarom? Omdat het online hebben van een website geld kost wil ik deze kosten graag terugverdienen. Door een combinatie van advertenties en affiliatelinks (zie hieronder) kan ik de kosten neutraal houden en kan de site online blijven.

Affiliatelinks

Mijn website maakt gebruik van de diensten van Linkpizza om adverteerders via ‘performance based advertising’ te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.

Op mijn site kun je bij artikelen dan ook affiliatelinks en banners vinden. Door op deze links te klikken, wordt er een cookie geplaatst die aangeeft dat je van mijn site afkomstig bent. Koop je binnen de tijd dat deze cookie actief is iets via deze website, dan wordt dit teruggekoppeld naar mij en krijg ik een kleine commissie (dit kost jou nooit iets extra’s).
Linkpizza verzamelt geen persoonlijke gegevens van jou. De gegevens die je gebruikt voor het kopen van een product of dienst vallen onder het privacybeleid van de website van de verkoper/aanbieder.

Beveiliging van persoonsgegevens

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.