Let’s get this thing started!

Daar gaan we dan; het avontuur wat ‘Bloggen’ heet gaat van start. Een plek om jou een kijkje te geven in mijn leven. Wat houdt mij bezig? Wat en wie inspireert mij? Wat maakt ik mee? Dat ga je allemaal hier lezen. 

Om eerlijk te zijn loop ik al een paar maanden met het idee voor een blog rond, maar waar te starten? Urenlang scrolde ik door Pinterest met vele artikelen over hoe je een blog moet beginnen. Allemaal super interessant en inspirerend. Maar zelf écht beginnen, ja, dat is wel even iets anders. Je wil toch dat je het helemaal goed doet, maar wat is goed? Dat weerhield me lang van het schrijven van mijn eerste post. 

Waarom een blog, vraag je je misschien af. Logische vraag. Ik hoop dat mijn blog een plek voor mij gaat zijn waardoor ik mijn creativiteit weer kan prikkelen. Met een nieuwe blik naar de wereld om mij heen kijken en hier stukjes van met jou delen die je hopelijk inspireren. 

Vandaag was daar het moment; gewoon beginnen met typen, ik zie wel wat er op papier komt en hup, online ermee. F*ck it! Ik denk dat dit mijn tactiek voor de komende weken (of maanden?) gaat worden. Ik moet mijn stijl gaan ontdekken en een ritme, so bare with me op deze ontdekkingsreis 😉

Bekijk ook: