Waar kan je naartoe op reis? Deze tool helpt je!

Afbeelding met een kaart, laptop en camera.
Je wilt op reis en weet al precies waar de reis naartoe gaat, of je moet er echt even tussenuit maar weet niet waar je op dit moment heen kan vanwege, yessss, Corona. Deze tool helpt je om precies te zien waar je naartoe kan en welke regels er gelden om het land in te mogen.

Let op: Deze tool helpt je slechts om een inzicht te krijgen in de basis restricties. Check voor je op reis gaat de volledige lijst met regels via de officiële instanties van het land en de website van de luchtvaartmaatschappij.

De regels om een land in te mogen veranderen bijna per week en ook kan dit verschillen per land waar je vandaan komt. De tool Travel Restrictions Map laat je precies zien hoe de regels zijn in alle landen van de wereld, gebaseerd op jouw land van herkomst en wat basisinformatie. Naast informatie over de regels rondom Corona, geeft het je ook informatie over een eventueel Visum die je nodig hebt en andere documenten.

Een schermafbeelding van de kaart en informatie die je invult om te zien wat de restricties zijn van het land waar je naar op reis wilt gezien vanaf jouw locatie.

Om de resultaten te krijgen die op jou van toepassing zijn, vul je in welk paspoort je hebt, vanuit welk land wilt reizen en kun je ook aangeven of je gevaccineerd bent. Eventueel kun je er ook voor kiezen om je bestemming in te vullen als je al weet waar je naartoe wilt.

Door over de kaart te bewegen zie je welke regels er gelden. Door op een land te klikken zie je uitgebreide informatie en waar deze details op gebaseerd zijn.

Happy, save, traveling!

Lees ook: Slapen in een Volkswagen busje in Hotel Not Hotel

Bekijk ook: