Teddy jas!

Alles weten over de items van deze Instagram post? Dan zit je hier helemaal goed!

Note: Op mijn website vind je affiliatelinks. Wanneer je via een van deze linkjes of banners een aankoop doet bij de webshop/dienst, ontvang ik hier mogelijk een kleine commissie voor. Jij merkt hier helemaal niks van en het kost je ook nooit wat extra’s. MEGA THANKS als je mij en mijn blog op deze manier support πŸ™‚ Meer info? Klik hier.

Items in deze foto

Teddy jas – Costes
Deze halflange Teddy jas van Costes is in de kleuren Cognac (deze heb ik) en Army Groen beschikbaar. De jas heeft 3 knopen en 2 steekzakken.


Witte sneakers – Puma
Mijn old time favorite. Inmiddels loop ik al anderhalf jaar op dit paar rond, in de zomer en winter. En zeg nou zelf, ze zijn nog best wit toch? πŸ˜‰

Bekijk ook: